Tokyowing's Blog

nicolas-g-hayek-center,tokyo by Shigeru Ban

Posted in ARCHITECTURE by tokyowing on September 10, 2010

This building is designed by Shigeru Ban in 2007,What I like about this building,It’s the way the architect opens the basement floor and connect it with the pedestrian walkway  instead of  designing it like normally  showroom for all luxury and expensive items ,and it opens the opportunity to let the people explore the building easily.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: